امروز: چهارشنبه ٠١ آبان ١٣٩٨

سایت نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
وزارت علوم و تحقیقات پایگاه قرآنی دانشجویی ایحاء

چاپ        ارسال به دوست

فراخوان جایزه شهید آوینی (سرآمدان هنری) و جایزه کمال الملک (مستعدین برتر هنری) بنیاد ملی نخبگان

بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد سومین دوره انتخاب برگزیدگان جایزه شهید آوینی و دومین دوره انتخاب برگزیدگان جایزه کمال الملک را به مرحله اجرا در آورد.

شيوه‌نامه شناسایی وپشتیبانی از برگزیدگان هنریآیین نامه پشتیبانی از برگزیدگان هنری

- متقاضیان علاقه مند (رده مستعدین برتر و سرآمدان هنری) می توانند تا تاریخ 12مهرماه 98 اطلاعات و سوابق خود بصورت لوح فشرده (CD) به این بنیاد ارسال‌كنند.

برگزيدگان هنری در گروه‌هاي هشت‌گانة هنر، «هنرهای نمایشی»، «هنرهای تجسمی»، «هنرهای سینمایی»، «موسیقی»، «هنرهای سنتی»، «صنایع دستی»، «معماری و شهرسازی» و «هنرهای چندرسانه‌ای» و در دو ردة «مستعد برتر هنری» و «سرآمد هنری» تعريف مي‌شوند.

شروط لازم برای مستعدین برتر هنری:
    2ـ1. مستعد برتر هنری به فردي اطلاق می شود با استعداد‌ ويژه ‌كه فعاليت‌هاي هنریِ وي نشان‌ از آتية درخشان هنری داشته باشد ولي لازم است اين استعداد به مدد لطف الهي، تلاش فردي و پشتيباني مراجع ذي‌ربط، هرچه بيشتر از قوّه به فعل درآيد تا به «سرآمد هنری» تبديل شود. مهم‌ترين شاخصه‌هاي شناسايي مستعد هنری عبارت است از:
    الف. آثار هنری وي داراي نشانه‌هايي خلاقانه، نوآورانه، واجد ارزش‌هاي بدیع هنری و متفاوت باكار عموم باشد؛
    ب. آثار هنريِ او متعهدانه، اخلاق‌مدار و در مسير تعالي انقلاب و آداب اسلامي ـ ايراني باشد؛
    ج. جوان، در محدودة سني 15 تا 40 سالگي، باشد.
    د. ه. متقاضی دارای حداقل 3 سال فعالیت مستمر در رشته هنری مورد نظر باشد.

شروط لازم برای سرآمدان هنری:
    2-2. فردی است که بر اساس ذوق، خلاقیت سرشار و تلاش خود به جایگاهی ممتاز در میان همگنان دست یافته باشد. مهمترین شاخصه های شناسایی سرآمد هنری عبارت است از:
    الف. صاحب سبک و شیوه ای نوآورانه در آفرینش آثار هنری باشد و سال های متمادی از عمر خود را درآن حوزه هنری به صورت فعال و پیشرو سپری کرده باشد.
    ب. آثار هنری او متعهدانه، اخلاق مدار و در مسیر تعالی انقلاب و آداب اسلامی - ایرانی باشد.
    ج. در محدوده سنی بالاتر از 40 سال باشد.

يادآوري 1: صرفاً فعاليت‌هاي مرتبط حوزة هنری مورد بررسي قرار مي‌گيرند.
    يادآوري 2: هر يك از مصاديق اشاره شده در شیوه نامه داراي امتيازي براي شناسايي افراد مستعد و سرآمد است و داشتن شرايط يك بند، الزاماً به معناي برگزيدگي نيست.
    یادآوری 3: بدیهی است پس از ارسال مستندات از طریق سازمان مورد نظر، روند بررسی توسط بنیاد نخبگان استان قم انجام خواهد شد و در صورت داشتن شرایط لازم، به فرد متقاض اعلام خواهد شدکه مدارک خود را در سامانه سینا بارگذاری نماید،سپس مورد ارزیابی و امتیازدهی توسط کارگروه های تخصصی بنیاد مشتمل بر داورانی مجرب آغاز شده و نتیجه آن در وقت مقتضی اعلام می شود. شایان ذکر است نتیجه بررسی های دقیق و کارشناسی کارگروه های تخصصی، قابل تجدید نظر نیست.
    یادآوری 4: خواهشمند است متقاضیان علاقه¬مند (مستعدین برتر هنری و سرآمدان هنری) قبل از ارائه درخواست، آیین نامه و شیوه نامه را با دقت مطالعه و سپس برای ارسال مدارک اقدام نمایند.

- آیین نامه شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان هنری کشور
    - فایل pdf شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان هنری کشور