امروز: چهارشنبه ٠١ آبان ١٣٩٨

وزارت علوم و تحقیقات پایگاه قرآنی دانشجویی ایحاء

ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی

ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته سال 1398بر اساس سوابق تحصیلی

تذکر مهم:قید شهر مقدس «قم» در کنار نام دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در سایت سازمان سنجش، صرفا به دلیل وجود سازمان مرکزی دانشگاه در این شهر می باشد؛ لذا داوطلبان لازم است به آدرس های درج شده در جدول ذیل، طبق کدرشته های معرفی شده، جهت ثبت نام مراجعه نمایند. و از مراجعه به سازمان مرکزی دانشگاه، اکیداً خودداری نمایند.

ثبت نام غیر حضوری در سامانه گلستان:

زمان ثبت نام غیرحضوری:چهارشنبه 10/07/98  الی شنبه 13/07/98

مدارك‌ لازم‌ جهت ثبت نام غیرحضوری:

بارگذاری تصویر مدارک ذیل در فرآیند پذیرش دانشجو در سامانه گلستان

1- صفحه اول با توضیحات شناسنامه

2- کارت ملی

3- عکس

4- مدرک دال بر وضعیت نظام وظیفه برادران، یا مدرک دال بر فارغ التحصیلی تابستان98

5- اصل یا گواهی مدرک پیش دانشگاهی یا پایان دوره متوسطه نظام جدید

6- اصل یا گواهی مدرک دیپلم

6- رسید درخواست تأییدیه مدرک پیش دانشگاهی یا پایان دوره متوسطه دوم نظام جدید

دستورالعمل ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی:

داوطلبان مي‌بايست با نام كاربري: کد ملی + U981 و كلمه عبور: كد ملي وارد پنل شخصي خود در سامانه گلستان شده و از طريق بخش پذيرش غيرحضوري اقدام به تكميل  كليه اطلاعات خواسته شده و چاپ گزارش تكميل مدارك نمايند.

پس از تكميل تمامي اطلاعات درخواستي و ارسال مدارك، داوطلبين محترم مي بايست از طريق نرم افزار گلستان گزارش شماره 1800 مشخصات كامل دانشجوي جديدالورود  را از طريق منوي دانشجو> پذيرش غير حضوري> گزارش ها چاپ كرده و در روز ثبت نام حضوري به آموزش دانشكده مراجعه و نسبت به تحويل اصل مدارك اقدام نمايند.

نكته مهم :

1) داوطلبيني كه كدملي آنها كمتر از ده رقم مي باشد مي بايست به تعداد كم بودن ارقام عدد صفر را به ابتداي شماره ملي خوداضافه نمايند و در بخش كلمه عبور وارد نمايند.

2) علامت "+" در زمان وارد كردن نام كاربري بين كد U981 و کد ملی  نبايد  ثبت گردد.

3) تا تكميل تمامي موارد درخواستي در پذيرش غيرحضوري امكان گرفتن گزارش 1800 وجود ندارد و ثبت نام به صورت ناقص ثبت مي گردد.

4) جهت تسريع و تسهيل در امر ثبت نام غير حضوري، حتي المقدور در ساعات كم ترافيك مصرف اينترنت در شبانه روز به سامانه مراجعه كنيد.

5) در صورت عدم موفقيت در ثبت نام غير حضوري، داوطلب مي تواند با مراجعه به دانشكده محل قبولي، واحد آموزش جهت تكميل ثبت نام اقدام نمايد.

مراجعه حضوی جهت ثبت نام:

زمان ثبت نام حضوری: شنبه 98/07/13، یکشنبه 98/07/14 و دوشنبه 98/07/15

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری:هر يك از پذيرفته‌شدگان كدرشته‌هاي امتحاني( پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی(معل کتبی دیپلم)) مي‌بايست مدارک ذيل را براي ثبت‌نام تحويل نمايند.

1- اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه                    2- اصل و کپی کارت ملی          3- عکس4*3 (6 قطعه) تهیه شده در سال جاری

4- اصل و کپی مدرک دال بر وضعیت نظام وظیفه برادران (با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در صفحه 20 تا 22 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره 1))

5- اصل یا گواهی مدرک پیش دانشگاهی (سالی واحدی یا ترمی واحدی) ‌یا پايان تحصيلات ‌‌دوره دوم متوسطه (3-3-6)

(تاريخ اخذ دوره پيش‌دانشگاهي، یا پایه دوازدهم نظام جدید، بايد حداكثر تا پايان 98/06/31 باشد).

با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش‌دانشگاهي (براي نظام آموزشي سالي واحدي يا ترمي واحدي) و يا پايه دوازدهم (براي نظام آموزشي 3-3-6) در نيمه دوم شهريور ماه، در صورتي كه پذيرفته‌شدگان در زمان ثبت‌نام حسب مورد موفق به ارائه گواهي پيش‌دانشگاهي و يا گواهي پايان تحصيلات ‌‌دوره دوم متوسطه (نظام آموزشي 3-3-6) نگردند، لازم است تعهدي مبني بر ارائه گواهي فراغت از تحصيل تا تاريخ‌ 98/07/30 در دانشگاه محل قبولي بدهند. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 98/07/30 قبولي آنان لغو مي‌گردد.

6- اصل کارنامه پیش دانشگاهی یا كارنامه تحصيلي پايه دوازدهم

7- رسید تأییدیه مدرک پیش دانشگاهی (با توجه به بخشنامه شماره 460/221446 مورخ 91/10/18 رياست‌ محترم ‌مركز سنجش آموزش‌ و پرورش كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصوير گواهي پيش‌دانشگاهي خود به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه‌ي تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان حتماً نام رشته و مؤسسه آموزش عالي محل تحصيل خود(آدرس دانشکده علوم قرآنی محل تحصیل طبق جدول فوق) را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.)

8- اصل کارنامه دیپلم و گواهی سال ماقبل دیپلم؛ یا كارنامه تحصيلي سه سال آخر دبيرستان (پايه دهم تا دوازدهم)

9- مدرک کاردانی فارغ التحصیلان دوره کاردانی ناپیوسته (فوق دیپلم)

10- گواهی انصراف از تحصیل دانشجوی انصرافی، اخراجی (دانشجويان اخراجي آموزشي و يا دانشجوي انصرافي دوره روزانه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي حداكثر تا تاريخ 97/12/25 لازم است فرم انصراف از تحصيل و گواهي تسويه حساب كامل تأييد شده دانشگاه و اداره كل امور دانشجويان داخل ارائه نمايند. (فرم شماره 2 - ص65 دفترچه شماره 1))

11- حکم مرخصی یا موافقت با تحصیل کارمندان دولت و فرهنگیان